Plas gallata në rrjetet sociale: “O doktor, më ka bërë like një kinez në Facebook, a jam infektuar”
Transmetuar më 26-02-2020, 00:41

Pas shpërthimit të koronavirusit në Itali, ku deri tani janë shënuar dhe 7 viktima dhe mbi 270 të infektuar, është rritur ndjeshëm shqetësimi për përhapjen e virusit në vendin tonë.

Mëgjithëse, sipas institucioneve shtetërore në vend, nuk është shënuar asnjë rast i dyshuar me koronavirus, përhapja e sëmundjes mbetet një nga temat kryesore mediatike këto ditë.

Po në rrjetet sociale njerëzit nuk e kanë kyrsyer ironinë me anë të memeve në lidhje me parandalimin e koronavirusit.

Loading...