Dëshmia prekëse e infermieres italiane: Mos u ankoni nëse duhet të rrini në shtëpi
Transmetuar më 21-03-2020, 20:55

Koronavirusi vijon të përhapet gjerësisht në mbarë botën, ndersa është shtuar ndjeshëm edhe bilanci i të vdekurve.

Kujtojmë që Italia është një nga shtetet ku situata shfaqet më e rëndë.

Një infermiere nga spitalet italiane ka sjellë një dëshmi rrënqethëse, shkruan fanpage.it.

Lexo rrëfimin e saj më poshtë.

"Nuk është fototoshop. Është ajo që të ndodh kur rri shumë orë me maskën FFP3, me syze dhe kominoshe të padepërtueshme…

Mos u ankoni nësë ju duhet të rrini në shtëpi. Çdo neglizhencë e juaja është një çmim shumë i lartë që të gjithë duhet ta paguajmë.

Përdorni trurin. Mendoni për të dashurit tuaj dhe për çdo person që kujdeset për ata që janë të sëmurë.

Të rrimë në shtëpi".

Dëshmia nga: Sabina Maoddi, infermiere në spitalin SS Trignità, Cagliari. Burimi: fanpage.it/a.k/noa.al/

Loading...