Cilat janë gabimet që bëjnë meshkujt në shtrat? E zbulon aktorja e filmave me “pullë të kuqe”
Transmetuar më 31-05-2020, 21:04

Esperanza Gomez konsiderohet si një nga aktoret më “hot” të filmave për të rritur.

Në një intervistë të dhënë së fundmi, ajo ka rrëfyer se cilët janë disa nga gabimet që bëjnë meshkujt në shtrat.

Ajo ka thënë se shumë meshkuj nuk shqetësohen kurrë për të mësuar se si duhet apo si ta joshin një femër, shumë prej tyre kanë vetëm pritshmëri nga femrat.

Ajo ka thënë më tej se femrat dëshirojnë t’u thuhen gjëra që zgjojnë dëshirat e tyre.

Gjatë fjalës së saj aktorja gjithashtu i ka këshilluar meshkujt që t’u përkushtohen me shumë partnereve të tyre dhe t’i bëjnë ato të ndihen mirë./noa.al/