Transmetuar më 17-06-2020, 21:46

Duket se gishtat mund të tregojnë shumë më tepër sesa ju mendoni.

Lexo më poshtë:

Forma A

Keni tendencën të fshihni ndjenjat tuaja dhe të silleni melankolinë. Shpesh pretendoni të jeni të fortë dhe të pëlqyeshëm. Në thelb, ju jeni një person shumë emocional. Ndjeheni mirë me njerëzit që takoni. Ju jeni një person i drejtë që urren gënjeshtrat, hipokrizinë dhe mashtrimin. Ju jeni pak eksentrik dhe arrogant. Ju keni një zemër të madhe dhe doni të ndihmoni. Përfundoni çdo aktivitet edhe nëse nuk dëshironi.

Forma B

Ju nuk jeni mësuar të merrni iniciativën për të bashkuar njerëzit. Ju jeni shumë besnikë. Sapo  dashuroheni me dikë, i kushtoni vëmendjen e plotë. Në praktikë jeni shumë të ndjeshëm, sepse shpesh mbroni ndjenjat e dikujt tjetër. Keni frikë të lëndoheni, ndaj pretendoni se është mirë që të jeni vetëm, por në realitet nuk jeni. Dukeni si një person i fortë dhe i pavarur i cili gjithmonë flet qartë edhe nëse keni një zemër të butë dhe që mund të lëndohet nga brenda.

Forma C

Ju dorëzoheni lehtësisht ndaj gjërave që ju zemërojnë. Ju nuk doni sfida dhe nuk doni të bëni diçka që nuk e dini. Respektoni mendimet e të tjerëve. Ndonjëherë mund të jeni pohues. Egoja juaj është shumë e madhe kur debatoni, por atëherë jeni i pari që kërkoni falje. Mbani gjithmonë ndjenjat dhe problemet për veten tuaj. Ju dëshironi që njerëzit t’ju besojnë. Ju keni një zemër të butë dhe mund të lëndoheni lehtë, ndaj ju falni shpejt sepse nuk doni që të "vrisni" emocionet e të tjerëve.