“Hajdari, zëdhënësja e Ramës”
Transmetuar më 15-09-2020, 13:18

Rama dhe “opozita parlamentare” tani kanë dalë lakuriq, përpara shqiptarëve dhe ndërkombëtarëve. Qëllimi është eliminimi i koalicioneve…

Nga Elmaz Sherifi

Dje, kur në Këshillin Politik kishte debate, se si do të pasqyrohen në Kodin Zgjedhor angazhimet e pranuara në marrëveshjen e bërë në selinë e ambasadores Kim, dhe të përshëndetura nga Sekretari Amerikan i Shtetit, Pompeo, Rudina Hajdari, doli nga mbledhja dhe si zëdhënëse e Ramës, i bëri të ditur opinionit se “opozita parlamentare” kishte hequr dorë nga “listat e hapura” dhe se kishin gjetur edhe formulën e kërkuar nga Rama për “balancen gjinore”.

Ajo deklaroi “ne propozuam që populli le të votojë kë të dojë, deputetë do të bëhet ajo që do partia, Rama” !

Pra, sipas “opozitës parlamentare”, ato femra, që nuk i voton zgjedhësi, i bën deputete partia.

A e kuptuat tani lojën e Ramës dhe “opozitës parlamentare”. Gjithçka po kurdiset vetëm e vetëm që të mos zbatohet marrëveshja e firmosur te selia e ambasadores Kim.

Rama dhe “opozita parlamentare” tani kanë dalë lakuriq, përpara shqiptarëve dhe ndërkombëtarëve.

Qëllimi është eliminimi i koalicioneve parazgjedhore.

Me që Rama dhe opozita parlamentare janë kaq të dashuruar me “balancën gjinore”, po ua jap unë formulën. Le të vendosë në listën e tyre zgjedhore 100 % femra.

Të gjithë e kuptojnë se Rama vazhdon të bëjë gallatë me shqiptarët dhe pozita parlamentare është bisht i Ramës.

Tani në provë është autoriteti i sekretarit Amerikan të Shtetit, Pompeo !