Kategoritë e meshkujve me të cilët nuk duhet të krijoni marrëdhënie
Transmetuar më 17-09-2020, 20:28

Ekzistojnë disa kategori burrash me të cilët është mirë që as të mos e imagjinosh fillimin e një historie dashurie.

Sepse me ta, asnjëherë nuk do të jetoni të qeta dhe asnjëherë nuk mund të pretendoni një marrëdhënie serioze

Tradhtari

Ky mashkull nuk e ka ndjenjën e besnikërisë. Kur një person tjetër shfaqet në horizont, ai do t’ju tradhtojë pa hezitim. Ata nuk mendojnë se sjellja e tyre mund të dëmtojë një grua. Ata mendojnë vetëm për të kënaqur epshin e tyre dhe seksi me gratë e tjera u rrit vetëvlerësimin.

Ai që dashuron pijen

Një mashkull i tillë mund të jetë i rrezikshëm në kuptimin e vërtetë të fjalës. Ata që pijnë sillen ndryshe. Disa bien në gjumë të qetë, ndërsa të tjerë sillen në mënyrë jo të duhur. Pranë një njeriu të alkoolizuar, ju nuk do të ndjeheni kurrë si një grua. Alkooli shpesh shkakton impotencë. Me një mashkull të tillë është gjithmonë e dobishme të bësh roje natën.

Ai që dëgjon gjithmonë mamanë

Fjala nënë për të është ligj! Prindërit duhet të respektohen, pa dyshim, por kjo nuk do të thotë që nëna duhet të kontrollojë jetën e fëmijës edhe në moshë të rritur. Përgatituni për vizitat e paplanifikuara dhe të shpeshta të vjehrrës, komentet e saj të ashpra dhe kritikat e pafundme.

Gënjeshtari

Ky njeri shtiret gjithnjë dhe kudo. Edhe kur nuk ka asnjë arsye për të mashtruar. Kurrë nuk mund ta zbulosh realitetin. Ju ngatërron në një rrjet mashtrimesh.