Kjo është pamja më e qartë e Hënës, fotografohet për herë të parë
Transmetuar më 23-09-2020, 18:14

Kjo është pamja e Hënës, e fotografuar për herë të parë kaq pranë.

Imazhet janë shkrepur nga një fotograf nga Kalifornia, duke i lënë të gjithë me gojë hapur.

Hëna është një aspekt i rëndësishëm për jetën në Tokë.

Ekzistenca e saj ka ndihmuar shkencëtarët dhe studiuesit të kuptojnë sistemin tonë diellor dhe disa aspekte të tjera në hapësirë.

Kjo fotografi është një fotografi e pa parë më parë e hënës që “u ka marrë frymën” të gjithëve.  /k.k/noa.al/