Detaji interesant në kollaren e Edi Ramës, në mbledhjen e dy qeverive
Transmetuar më 02-10-2020, 19:25

Kryeministri Edi Rama u shfaq me një kollare interesante në mbledhjen e përbashkët të Qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës.

Në kollaren e tij kishte disa shkrime dhe grafika, të tilla si “Buxheti në lekë, (FB+ FH), 774.5000.000 , Realizim”.

Nuk dihet qëllimi apo mesazhi që kërkonte të përcillte Kryeministri.

Kollaret e Kryeministrit janë shpesh të “çuditshme”. /k.k/noa.al/