E ëma braktis në rrugë vajzën e saj 8-vjeçe dhe i lë një letër: Kujdesu më mirë për veten!
Transmetuar më 02-10-2020, 21:14

Një fëmijë pretendohet se është hedhur në rrugë nga prindërit.

Ajo u braktis në Kabupaten Pelalaëan, Indonezi, me pretendimin se sjellja e saj të keqe ishte aq e papranueshme, saqë u la prindërve si mundësi, të braktisnin vajzën e mjerë.

Policia ende nuk ka arritur të identifikojë prindërit e vajzës, e cila aktualisht është nën kujdesin e tyre.

Nëna e pamatur braktisi vajzën e saj tetë vjeçare duke e lënë atë në një stacion karburanti, si dhe i ka thënë se kjo do të ishte e mjaftueshme, mbi sjelljen e saj të keqe.

Në fakt mesazhin e së ëmës fëmija e mësoi më pas me një letër, që ia kishte lënë nëna e saj, kur e braktisi.

Në shënim shpjegohet se ajo ishte ‘shumë e keqe’ për t’u mbajtur.

Ngjarja ka ndodhur në Kabupaten Pelalawan, Indonezi – dhe në letër vajzës i është dhënë që të "kujdeset mirë për veten".

Policia po kërkon për të gjetur prindërit e saj të pagdhendur.

Policia tha se askush nuk ka raportuar për fëmijën e zhdukur dhe nuk kanë arritur të identifikojnë ende vajzën e cila aktualisht është nën kujdesin e tyre.

Sipas gazetës Kompas, vajza u braktis në stacionin e benzinatës për shkak se ishte shumë problematike.

Ajo u gjet duke mbajtur një shënim në letrën e nënës së saj: Vajzë më fal. Unë jam e detyruar t’ju lë në rrugë pasi nuk jam më e gatshme t’ju shoh të vuani ose të torturoheni për shkak të ligësisë tuaj. Çdo ditë po krijoni probleme”.

“Më fal, fëmijë. Kujdesu më mirë për veten."

Ndërkohë, oficerët po përpiqen të gjejnë prindërit e vajzës për të përcaktuar rrethanat pas abuzimit dhe braktisjes së pretenduar. Vajza pas ngjarjes duket se nuk pranon të japë emrat e prindërve, në shenjë zemërimi, ose nuk i mban mend nga tronditja. Hetimi vazhdon.

/NOA.al