E gjeni dot cila nga gratë është më e varfër
Transmetuar më 04-10-2020, 23:02

Detajet ndonjëherë bëjnë diferencën. E njëjta gjë mund të thuhet edhe në këtë rast, ku pyetja është se cila prej grave është më e varfër.

Dy gratë në foto janë beqare, por njëra prej tyre e cila jetonte në varfëri të plotë, grabiti bankën për të larë borxhet.

Nëse nuk e gjeni dot përgjigjen e keni më poshtë:

Përgjigjia:

Gruaja me fustan të kuq ka shpenzuar më shumë lekë për rroba dhe ka blerë ushqime më shumë sesa një personi i nevojitet. /k.k/noa.al/