Emocionuese, studentja sjell në jetë fëmijën gjatë provimit
Transmetuar më 13-10-2020, 14:35

Ku ka më bukur se të sjellësh në jetë një fëmijë. Por një nënë e re lindi foshnjën e saj në mes të provimit.

Ngjarja ka ndodhur në Ilinos të Shteteve të Bashkuara, në Universitetin e Ligjit në Loyola.

“Mendoja se do isha vetëm 28 javëshe shtatzënë kur do të bëja provimin. Megjithatë, për shkak të pandemisë testi u shty në tetor dhe kështu isha 38 javëshe.

Bëja edhe shaka në fillim, duke thënë se do e jepja provimin nga krevati i spitalit. Por nuk më doli edhe aq shaka, e mora mësimin”, tregon Hill.

I përshtatur me kushtet e Covid-19 , versioni i ri i provimit parashikon që gjatë dy ditëve ta bësh provimin në  katër pjesë 90 minutëshe. Gjatë kësaj kohe duhet që të rrish para kompjuterit dhe të mos lëvizësh fareqë të mos dyshojnë se po kopjon.

Ngjarja ka ndodhur nw Ilinos tw Shteteve tw Bashkuara, nw Universitetin e Ligjit nw Loyola.

“Mendoja se do isha vetëm 28 javëshe shtatzënë kur do të bëja provimin. Megjithatë, për shkak të pandemisë testi u shty në tetor dhe kështu isha 38 javëshe.

Bëja edhe shaka në fillim, duke thënë se do e jepja provimin nga krevati i spitalit. Por nuk më doli edhe aq shaka, e mora mësimin”, tregon Hill.

I përshtatur me kushtet e Covid-19 , versioni i ri i provimit parashikon që gjatë dy ditëve ta bësh provimin në  katër pjesë 90 minutëshe. Gjatë kësaj kohe duhet që të rrish para kompjuterit dhe të mos lëvizësh fareqë të mos dyshojnë se po kopjon.