Transmetuar më 16-10-2020, 23:14

Në psikologji ekziston një degë që studion mënyrat e komunikimit mes çifteve.

Specialistët thonë se mund të gjejnë shumë gjëra për një çift vetëm duke parë sesi sillen së bashku, për shembull gjatë një shëtitjeje.

Tingëllon e pabesueshme, apo jo?

Zgjidhni çiftin më të lumtur dhe ne do t’ju tregojmë diçka të rëndësishme në lidhje me marrëdhënien tuaj!

Çifti i parë

Në këtë lloj marrëdhënieje, gruaja është krenare për burrin dhe e tregon atë për të gjithë botën. Ju jeni mjaft të pjekur për të mos u shqetësuar për atë që mendojnë të tjerët për ju. Ju jeni të sigurtë për veten dhe punoni shumë për të mbajtur një marrëdhënie të shëndetshme. Ju jeni të sinqertë me njëri-tjetrin.

Çifti i dytë

Ju pëlqen të tregoni dashurinë në publik. Të gjithë ju shohin si një çift perfekt. Ju keni shumë interesa të përbashkëta dhe kjo është arsyeja pse nuk mërziteni kur jeni bashkë.

Çifti i tretë

Pas një burri të rëndësishëm gjithmonë qëndron një grua e shkëlqyer. Gruaja në këtë çift do vëmendjen, gjë që i tregon asaj gjërat që kanë vërtetë rëndësi. Me këtë, ky çift mund të shkojë shumë larg së bashku.