Transmetuar më 19-10-2020, 19:19

Janë disa situata që bien në sy nga dasmat shqiptare.

Shpeherë ushqimi nuk përfundohet dhe ka nga ata që e paketojnë dhe e marrin me vete.

Idete e shqiptarëve janë dy:

-E marrin mishin se është harxhuar i zoti dasmës dhe gjynah të hidhet.

-Kanë paguar lekët (qokën) pse të mos e marrin.

Një moment të tillë ku i fturi paketon ushqimin për ta marrë me vete, e shihni në videon e mëposhtme: