I infektuar me koronavirus, ndjek dasmën e djalit nga dritarja e spitalit
Transmetuar më 20-10-2020, 17:48

Një burrë në Jeruzalem, u detyrua që ta ndjekë nga dritarja e spitalit ceremoninë martesore të djalit të tij.

Ai ishte infektuar me koronavirus dhe po merrte trajtim spitalor.

Gjendja e tij shëndetësore ishte rënduar, dhe mjekët e vendosën shtratin e tij afër dritares të zbukuruar me balona

Nga aty, burri ndoqi të gjithë ceremoninë e martesës.

Martesa ishte ndryshe nga herët e kaluara, me më pak njerëz. /k.k/noa.al/