Transmetuar më 22-10-2020, 08:43

Kur u njoftua modeli i ri Mustang, Ford tha se Paketa e saj e Trajtimit e fokusuar në pistë do të ishte e disponueshme vetëm në makinat me transmision manual me gjashtë shpejtësi, por për shkak të kërkesës popullore tani ajo është duke u zgjeruar në  Mach 1  e pajisur me automatik me 10 shpejtësi

Opsioni prej 3.500 dollarësh shton rrota dhe goma më të gjera, mbështetëse të rregullueshme të përparme, një krah unik dhe ndarës përpara që rrisin forcën e rënies dhe ndryshimet e tjera të shasisë.

All-in, një Mach automatik 1 me paketën ka një çmim prej 58,010 dollarë, ndërsa një model bazë fillon me 52,915 dollarë.

Mach 1 në thelb do të zëvendësojë Shelby GT350 të ndërprerë në formacionin Mustang kur të dalë në shitje pranverën e ardhshme.

Ky veprim shënon azhurnimin e dytë të fundit që Ford ka bërë për disponueshmërinë e një prej modeleve të saj për shkak të reagimeve të klientëve në muajt e fundit, vetëm prapa.

Kur Ford Bronco 2021 u zbulua për herë të parë në korrik, Ford tha se Paketa e saj më ekstreme Sasquatch do të ishte në dispozicion vetëm në kamionë me transmetim automatik me 10 shpejtësi, por në shtator vendosi ta ofrojë atë në modelet me manualin me 7 shpejtësi të Bronco si mirë.

/NOA.al