Gjendet një person i plagosur në rrugë, dyshohet se është viktimë i një aksidenti
Transmetuar më 23-10-2020, 21:01

Një person është gjetur sot në mbrëmje në ŕrugë dhe dyshimet janë se është plagosur si shkak i një aksidenti.

Raportohet se, një burrë me moshë ende të paqartë, u gjet në rrugën kombëtare Elbasan-Librazhd.

Të dhënat e para sugjerojnë se personi i plagosur është goditur nga një automjet me targa të huaja.

Nuk ka të dhëna të mëtejshme për gjendjen e tij.

Foto arkiv