Nis dëbora e parë në vendin tonë
Transmetuar më 21-11-2020, 21:15

Nisin reshjet e para të dëborës në vendin tonë.

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë dëborë në juglindje te vendit, konkretisht në fshatin turistik të Dardhës.

Reshjet janë me intesitet të ulët, ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore dhe janë ende të pranishme në lartësi mbi 1200m.

Sipas zyrtareve te autoritetit lokal rrugor, reshjet e pakëta do të përfshijë fshatrat turistike Dardhë,Voskopojë dhe Qafë Qarrin.