Puthi Andin në buzë, Jasmina habit, nuk i kursen përqafimet e puthjet edhe për…
Transmetuar më 22-02-2021, 22:48

Jasmina po habit jo pak me sjelljen dhe deklaratat e saj në “PërPuthen”.

Ajo e ka shprehur hapur pëlqimin e saj për Andin, të cilin e puthi pa hezitim në buzë në studio, duke lënë të nënkuptohet se pëlqimi i saj po kthehej në ndjenjë.

Megjithatë ajo habiti kur në takim nuk zgjodhi sërish Andin, por Erlindin.

Në takimi e sotëm ata janë treguar mjaft të afërt me njëri-tjetrin, ku u argëtuan duke luajtur me dëborë.

Po ashtu në takim nuk munguan as puthjet e përqafimet.