Si mund t’i shihni fotot dhe videot e WhatsApp nga ky moment
Transmetuar më 03-05-2021, 23:09

WhatsApp po lançon një përditësim të ri në të cilin fotografitë dhe videot në aplikacionin e mesazheve të çastit do të shfaqen më të mëdha.

Kompania kohët e fundit postoi në Twitter se fotot dhe videot në WhatsApp tani janë më të mëdha, kështu që askush nuk do të mbetet jashtë fotos, duke u dhënë përdoruesve “arsyen e përsosur për të buzëqeshur”.

Përditësimi do ta bëjë më të lehtë për përdoruesit për të shfaqur imazhin në një mesazh dhe gjithashtu mund të ndihmojë në lehtësimin e opsioneve të reja për përdoruesit e biznesit pasi shumë njerëz bëjnë biznes në internet në këtë aplikacion kështu që do të jetë e lehtë për ta të shfaqin produkt në biseda.

Për më shumë, ua tregon video-ja më poshtë: