Transmetuar më 21-07-2021, 21:46

Zv.kryeministri Erion Braçe ka reguar lidhur me lajmin se dy kosovarët që “fluturonin” me makinat e tyre luksoze në Shqipëri, i kishin marrë ato me qira në Zvicër.

Braçe shkruan se “nuk është i habitur nga idiotët me Lamborgini dhe BMW”, por habitet nga fakti se u ndëshkuan pak nga policia shqiptare.

Zv.kryeministri shprehet se Shqipëria është ende shumë larg Evropës, ndërsa kërkon që të quhet vrasje aksidenti i një individi që nget makinën me 228 km/h.

Mesazhi i Braçes

NUK HABITEM QË, IDIOTËT ME ‘LAMBORGINI’ E ‘BMW’ NUK I KISHIN MAKINAT E TYRE!

Pra, I KISHIN MARRË BORXH NË ZVICËR! Me habit që për “fluturimin” këtu, DO GJOBITËN NË ZVICËR NGA 1000-1500 EURO, ndërkohë që këtu ku shkelën çdo ligj PAGUAN 2-3 HERE ME PAK!

Pra, KEMI NJË PROBLEM TË MADH ME LIGJIN PËR IDIOTET QË I KTHEJNË MAKINAT NË TANK VRASËS NË RRUGË!

Jemi shumë larg Evropës! Në fakt ne ende se quajme VRASJE aksidentin e nje individi qe e nget makinën me 228 kilometer në orë!