Transmetuar më 24-07-2021, 08:39

Ndodh edhe kështu. Një i dyshuar i armatosur vodhi një ambulancë sot herët në mëngjes derisa një pacient dhe një zjarrfikës ishin brenda, tha policia e Houston-it në SHBA.

“I dyshuari akuzohet për drejtimin e ambulancës jashtë rrugës”, theksoi Departamenti në Twitter. Pastaj, një zjarrfikës pas timonit u largua me forcë nga ambulanca me armë dhe u la anash rrugës.

Një pacient dhe një zjarrfikës ishin në pjesën e pasme të automjetit.

Autoritetet theksuan se ata përdorën një GPS për të gjetur ndihmën e shpejtë. I dyshuari i armatosur u mor në paraburgim pa incidente, tha policia.