Transmetuar më 31-07-2021, 17:43

Në një kohë kur bota po ‘zien’ si kazan nga vapa, zjarret dhe temperaturat e larta, në këtë cep të rruzullit po bie borë. Dhe jo dosido.

Në Rio Grande do Sulk ka rënë borë madje ka ngrirë. Ky qytet ndodhet në jug të Brazilit dhe teksa në bregdet pushohet, po brenda të njëjtit vend bie edhe botë.

Edhe pse qytetarët janë lumturuar nga bora, të tjerë kanë frikën e dëmtimit të prodhimeve bujqësore.