Transmetuar më 01-08-2021, 23:34

Kompania amerikane CAMI ka projektuar krijimin e një mjeti që kombinon luksin dhe lehtësinë e lëvizjes në ujë.

Dyshemeja është e përbërë nga mermeri ndërsa stolat janë material granit.

Brenda mjetit të cilësuar si “autobus uji”, nuk mungojnë xhakuzit.

Pasagjerët mund të ulen në një sallë të rehatshme duke shijuar këngët e preferuara ose duke parë një film në një ekran të sheshtë.

Në pjesën e pasme ndodhet dhoma kryesore e gjumit e cila ka krevat dopio, dyshek, pasqyrë çati dhe akses në pjesën e jashtme ku janë vendosur një palë jet ski.

Terra Wind mund të lëvizë mbi ujë, duke qenë një autobus ideal edhe kundër përmbytjeve.

Më poshtë pamjet: