Transmetuar më 25-08-2021, 12:21

Mund të cilësohet si ‘mrekulli mbi Tokë’.

Një ndër jahtet më të shtrenjtë dhe të bukur në rruzullin tokësor, ai i supermiliarderit Amazon, Jeff Bezos, është parkuar në Portin e Sarandës.

Ata që kanë pasur rastin të ndodhen në Sarandë kanë shijuar pamjet e këtj ‘xhevahiri’ të teknologjisë.

jahti ka kushtuar 400 milion USD.

Nuk dihet ende nëse Bezos ndodhet në Shqipëri, apo thjesht jahti i tij ka ardhur për tu furnizuar me karburant. Për më shumë shijoni këto pamje mahnitëse!