Transmetuar më 28-10-2021, 16:45

Shoqata e Biznesit të Vogël dhe të Mesëm ka marrë vendimin që të ulë qepenat e dyqaneve dhe të mos japë shërbim për qytetarët në shenjë proteste .

Subjektet që do t’i bashkohen kësaj proteste do të futen në grevë për 1 orë ditën e diel, nga ora 10:00 deri në 11:00.

Lajmërimi i Shoqatës së Biznesit të Vogël dhe të Mesëm:

Ditën e diel, dt. 31.10. 2021.

Ora 10.00-11.00 Shpallim grevë 1 orëshe

në qytetin e Tiranës.

Mbyllim qepenat e subjekteve private dhe ndalojmë dhënien e shërbimit ndaj qytetarëve.

Ftojmë gjithë biznesin anëtarë të shoqatës apo jo ti bashkohet grevës.

Vendimi u mor nga:

Bordi Drejtues i Shoqatës të Biznesit të Vogël dhe të Mesëm të Shqipërisë.