Transmetuar më 07-11-2021, 15:48

Martesë që i jep akoma më shumë kuptim vëllazërisë Kosovë-Shqipëri.

Lendita Haxhitasim ka kurorëzuar dashurinë e saj në martesë me diplomatin shqiptar në Ambasadën e Shqipërisë në Itali, Fracesk Fusha.

Haxhitasim dhe Fusha janë martuar në Romë, Itali.

Ajo shihet e veshur me një fustan të bardhë të thjeshtë, ndërsa sytë e saj shkëlqejnë nga lumturia, ndërkohë Fusha ka veshur një kostum të zi.

Lajmin e bukur e ka bërë me dije vetë ambasadorja Haxhitasim, e cila ka postuar edhe dy foto nga martesa.