Transmetuar më 03-12-2021, 14:43

Seksologu i njohur kosovar, Hajrullah Fejza ka folur për edukatën seksuale duke thënë se lënda e Biologjisë është e pamjaftueshme, ndaj duhet të hyjë si lëndë e rregullt në shkolla.

Fejza ka thënë se shumë njerëz vdesin për shkak të përdorimit të gabuar të barnave dhe nga mbingarkesa fizike.

“Është e pakuptimtë t’i thuash dikujt se je në moshë dhe nuk ke nevojë me të bësh seks. Për mua nuk është aspak e çuditshme edhe nëse dikush shkon në motel e vdes. Njerëzit vdesin duke bërë seks edhe në shtëpi. Seksi është aktivitet fizik goxha i rëndë, ata që kanë probleme me zemrën duhet të konsultohen me mjekun”, tha seksologu.

Ndër të tjera ai ka folur edhe për rastet e vdekjes së disa personave të moshuar në motelet e Kosovës.