Transmetuar më 06-01-2022, 20:40

Kishte kohë që flitej. Sheila dhe Kledi janë çift. Tashmë këtë ata e kanë konfirmuar edhe vetë përmes një foto në rrjetet sociale.

Ka qenë Sheila ajo që ka postuar një foto të saj me Kledin ku duken në një moment shumë të lumtur në krahët e njëri-tjetrit.

"N’dasëm", shkruan Sheila në postimin e saj.

Sheila dhe Kledi u njohën brenda shtëpisë Big Brother VIP.

Edhe pse brenda shtëpisë ata nuk shfaqën shenja pëlqimi për njëri-tjetrin, historia e tyre ka marrë tjetër rrjedhë pasi të dy u eliminuan.