Transmetuar më 08-01-2022, 18:09

Pas 12 vitesh zbulon të gjitha letrat romantike që i kishte dërguar e dashura, por tashmë nuk gjen asnjë gjurmë tësaj.

Jordan Scott zbuloi se ajo i kishte shkruar kur ishin vetëm 14 vjeç.

Aktualisht 26 vjeç ai kërkon ndihmën e të gjithë atyre që kanë parë postimin për gjetjen e Katie.

Jordan ishte 14 vjeç kur dyshja u takuan dhe ishin në një udhëtim regbi në Perpignan, në Francë.

Ai shkoi për të notuar në pishinën e hotelit ku po qëndronte dhe takoi një vajzë 13-vjeçare të quajtur Katie, e cila sipas tij ishte shumë e bukur.

Të ndodhur larg pas pushimeve, i dërgonin letra njëri tjetrit derisa në një moment kontaktet u shkëputën plotësisht.

Jordan ndau një foto të disa prej letrave dhe tha: “Kushdo njeh një Katie nga west Midlands.

“Më mungon, mbaj mend që ishim bashkë me pushime rreth 12 vite më parë”-shkruan ai.