Transmetuar më 09-01-2022, 14:42

Njihet për të qenë në qendër të vëmendjes. Kryeministri Edi Rama këtë të diel ka dalë në zyrën e tij për të pasur një komunikim të veçantë në atë që ai e cilëson si me demokratët për shpëtimin e PD-së dhe të opozitës në përgjithësi.

Pas një komunikimi online që ka zgjatur mbi një orë, Rama është detyruar që të kthehet në shtëpi me një porosi që ia la bashkëshortja, Linda.

"Kur i thua gruas po kthehem nga puna dhe të thotë mos hajde pa domate", shkruan Rama në Facebook, i cili ka postuar foton duke blerë domate.