Transmetuar më 03-03-2022, 23:40

Një video nga një qytetar dibran është bërë virale në rrjetin social “Tiktok”, ku i riu i dërgon mesazh presidentit rus dhe i thotë se duhet të matet mirë nëse mendon të bëjë ndonjë gjë kundër Shqipërisë.

“Putinit i shkoj atje unë. I hipi kalit, për 24 orë shkoj atje. I bëj thirrje Putinit, rri mirë, mbaj b****n se me mua të del punë”, shprehet ai në video.

SHIKO VIDEON

Vladimir Putin është për momentin njeriu më i urryer në botë, sharjet dhe mallkimet ndaj tij s’kanë të sour nga të gjithë anët e globit.