Transmetuar më 08-05-2022, 23:50

Këto vende janë si xhevahirë të pazbuluar, sipas Louise Roddon, e cila ka shkruar shumë artikuj mbi udhëtimet për The Times, Telegraph, Guardian/Observer dhe revista të ndryshme.

Ja vendet e preferuara të italianëve:

Camogli, Liguria

Foto: 123RF

Santa Maria di Castellabate, Salerno, Campania

Santa Maria di Castellabate – @alis.galardo

Liqeni Orta

Wikipedia

L’Aquila, Abruzzo

turizmi.abruzzo.it

Asolo, Veneto

Hoostit.com

Laguna në ishull, Venecia

Eraclea.ve.it

Urbino, Marche

Corriere.it

Salina, Ishujt Aeolian, Siçili

Foto di Sicilia

Santa Maria di Leuca, Puglia

Ilturista.info

Castiglione della Pescaia, Toscana

Touring Club Italiano