Transmetuar më 15-06-2022, 20:23

Tiranë- U zhvillua sot protesta kundër rritjes së çmimeve në Tiranë.

jë qytetar teksa ka ironizuar dy bordet e ndritura, ka kërkuar kështu ngritjen e një bordi tjetër për abuzimet me çmimet në vijat bregdetare të vendit. Gjithashtu ai ka kërkuar ndërhyrjen e qeverisë në jug gjatë verës pasi abuzohet mjaft me çmimet.

Qytetari: Bordi i naftës apo Bordi i çmimeve për çfarë është krijuar? Nuk është bërë për të ulur çmimet, vetëm për të kontrolluar tregun. E gjithë vija bregdetare, ku jemi në kulmin e sezonit turistik ka abuzim.e pse nuk ngrihet një bord edhe për këtë gjë? Që të mos ketë abuzime. Bordi që është ngritur bën vetëm që të vendosen çmimet që do qeveria dhe jo ato që duhen.