Transmetuar më 16-06-2022, 13:15

Një tjetër enigmë ka çmendur internetin dhe është bërë virale orët e fundit, megjithatë pakkush ka arritur ta zgjidhë.

Rast: Jemi në një festë laike, në një vilë. Sa më shumë të ftuar, aq më e madhe është zhurma.

Papritur, një grua gjendet e vdekur në pishinën e vilës. E gjeni dot kush e vrau?

Të dyshuarit janë 5: Por një është fajtori i vërtetë.

Shikoni me kujdes të gjithë elementët e fotos.

Një detaj tregon qartë se kush është fajtori. A do të mund ta gjeni?

Zgjidhja

Vrasësi i krimit në festën në pishinë është kamarieri, siç vërejmë ai ka 4 gota në tabaka, ndërsa duhet të sjellë pesë për të gjithë të ftuarit.

Kështu ai e dinte se dikush nuk do të kishte nevojë për pijen e tij. Ai e dinte se dikush kishte vdekur. /noa.al