Transmetuar më 16-06-2022, 17:58

Një enigmë në rrjetet sociale është bërë virale ditët e fundit.

Siç mund ta shihni edhe në fotot që vijojnë, synohet të lokalizohen 7 persona dhe një mace, të cilët janë “ngatërruar” diku në imazh.

Sipas përshkrimit që shoqëron këtë enigmë të veçantë, e cila ka bërë kërdinë në TikTok, rezultati i "hulumtimit" zbulon IQ-në tuaj ose, për të qenë më të saktë, sa "aktiv" është truri juaj.

Si të interpretohen rezultatet

Nëse arrini të gjeni 7 personat dhe 1 mace, atëherë çdo gjë funksionon "si sahat".

Në rast se arrini të gjeni 6 jeni “mirë”, ndërsa nëse gjeni 2 ose 3 vetë, atëherë duhet të jeni më aktivë që të mund të përmirësoni funksionin e trurit tuaj.

Puzzle që ka çmendur internetin – Vetëm 1 në 10 arrin ta zgjidhë

Shihni foton

Zgjidhja