Transmetuar më 22-06-2022, 22:06

Elbasan- Forca policie dhe forcat ‘Shqiponja’ janë në aksion në qytetin e Elbasanit.

Kontrollet janë shtrirë në të gjitha rrugët, hyrje daljet, dhe akse të rëndësishme.

Objekt i kontrollit kanë qenë makina dhe persona të dyshimtë.

End enuk ak një bilanc zyrtar për aksionin.