Transmetuar më 25-06-2022, 15:55

KOSOVË- Jo vetëm evropianët dinë të ndëshkojnë!

Në një lokal në Prishtinë, është vendosur një tabelë e cila ndalon hyrjen e personave nga Bashkimi Europian. Kjo u bë në kuadër të dështimin e radhës të Bashkimit Evropian për të mos liberalizuar vizat për qytetarët e Kosovës.

Në samitin e BE-së nuk u përmend liberalizimi i vizave për Kosovën dhe kjo ka sjellë zhgënjim tek qytetarët.