Transmetuar më 25-06-2022, 19:04

Greqi- Arrestohet një prift për dhunë në familje në Greqi.

Sipas mediave greke, prifti është arrestuar pas alarmit të ngritur nga gruaja e tij e cila deklaroi se ishte tmerruara me sjelljen agresive dhe të dhunshme. Sipas informacioneve prifti e ka kthyer shtëpinë mbrapsht, duke hedhur çdo send në tokë, e për pasojë gruaja telefonoi linjën SOS.

Ndërkohë dyshohet se gruaja më parë është dhunuar fizikisht, pasi në trupin e saj janë gjetur shenja që dyshohet se janë shenja dhune.

Dioqeza e Shenjtë e Dimitriados ku prifti punonte ka mbajtur qëndrim kundër dhunës në familje , ndërsa këshillojnë gratë që të mos tolerojnë dhunën psikologjike, verbale, fizike.