Transmetuar më 27-06-2022, 10:30

Durrës-  Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur këtë mëngjes në qytetin e Durrësit.

R. K., 32 vjeç, pasi ka furnizuar automjetin me karburat, në një pikë karburanti, dhe është larguar pa bërë pagesën.

32-vjeçari u ndalua më pas nga policia dhe rezultoi  se ishte nën efektin e alkoolit. (noa.al/M.D)