Transmetuar më 15-08-2022, 23:49

Një nga gjërat e para që bëjmë në verë kur hipim në makinë është ndezja e kondicionerit. Megjithatë, ka diçka, për të cilën shumica prej nesh nuk janë të vetëdijshëm.

Nuk duhet ta ndizni asnjëherë kondicionerin direkt me xhamat e mbyllur sidomos kur makina ka qenë në diell.

Ndaj, duhet të keni kujdes që të mos e bëni këtë lëvizje sepse niveli i benzenit rritet shumë.

Duke qenë i bllokuar në automjet, mund të dëmtojë shëndetin tuaj dhe të fëmijëve pasi është një lëndë toksike. Herën tjetër, së pari hapni dritaret dhe më pas ndizni kondicionerin.