Transmetuar më 16-11-2022, 13:16

Shkup- Në shtatë shkolla në Shkup sot është ngritur alarmi për bombë, njofton Ministria për Punë të Brendshme në Maqedoni të Veriut.

Nga Policia thonë se janë ndërmarr të gjitha masat për evakuim të sigurt të nxënësve dhe stafit të shkollave, raporton Alsat M.

“Menjëherë pas marrjes së denoncimeve, punonjësit e policisë po marrin masa për evakuim të sigurt dhe po vijojnë kontrollet antiterroriste, ndërsa gjithashtu po merren masa për zbardhjen e rastit”, njoftojnë nga MPB.

Edhe më herët, disa shkolla në Shkup kanë marrë kërcënime me anë të email-eve për vendosje bombash, por të jgitha rastet kanë rezultuar alarm fals.