Transmetuar më 22-01-2023, 21:30

Dibër- Zhduken në mënyrë misterioze tre vajza në Dovolan të Maqellarës.

Lajmi bëhet i ditur nga burime policore.

Kanë qenë familjarët ata që, pasi nuk kanë marrë asnjë përgjigje, i janë drejtuar për ndihmë policisë.

Ende mbeten mister artsyet e zhdukjes së vajzave.

Aktualisht ekzistojnë dy pista hetimi. Ose vajzat në marrëveshje me njëra-tjetrën janë larguar së bashku, ose kanë rënë pre e një rrjeti trafikantësh.

Po punohet për identifikimin dhe gjetjen e tyre. noa.al