Transmetuar më 25-02-2023, 14:07

Tiranë- Një nga aktorët më të mirë shqiptar Genc Fuga, ka zbuluar se ka probleme financiare.

Aktori tregoi disa probleme që has në jetën e përditshme, të cilat janë të ngjashme si shumë prej shqiptarëve.

Gjatë intervistës ai shpjegoi për herë të parë situatën e vështirë ekonomike në të cilën ndodhet së bashku me bashkëshorten e tij, Eni Jani’. Ai tregoi se ka arritur të fshehtë paaftësinë e tij si kryefamiljar për të siguruar të ardhura.

‘Unë fsheh paaftësinë time si kryefamiljar në sigurimin e të ardhurave. Eni duhet të fsheh pasigurinë time në sy të vajzave dhe pjesës tjetër të familjes. Është një sakrificë, është një rol mbi rol që duhet të luajmë çdo fund muaji.’