Transmetuar më 04-04-2023, 17:00

Ka tregues të qartë nëse lidhja në të cilën jeni është e lumtur dhe nëse ka të ardhme. Këto janë vetëm disa nga elementët e rëndësishëm që e bëjnë një marrëdhënie “reale”. Nëse e gjeni veten në të paktën gjysmën e këtyre shenjave, relaksohuni dhe kënaquni sepse keni përjetuar dashurinë e vërtetë.

Komunikimi i hapur

Që një lidhje të mbijetojë realisht, duhet të diskutoni hapur për gjithçka, por edhe t’i deklaroni sinqerisht dashurinë partnerit, sepse sot asgjë nuk merret më si e mirëqenë.

Interesa te perbashketa

Interesat e përbashkëta janë ato që e bëjnë një marrëdhënie të lumtur. Në fakt, interesat e përbashkëta janë ato që çojnë në fillimin e një lidhjeje dhe janë një nga arsyet kryesore pse biem në dashuri me një partner.

Dëshira që marrëdhënia të zgjasë

Që një marrëdhënie të jetë e lumtur dhe e qëndrueshme, të dy partnerët duhet të dëshirojnë që ajo të zgjasë dhe të bëjnë një përpjekje aktive. Nëse përpiqeni ta bëni lidhjen të zgjasë, diskutoni hapur problemet dhe ndani interesa, kjo tregon se jeni në një marrëdhënie të lumtur.

Flisni mendimet tuaja

Nëse nuk i nënvlerësoni gjërat dhe bëni diçka vetëm sepse supozohet, atëherë gjithçka është në rregull me marrëdhënien tuaj. Kur të dy mendoni se partneri ju dëgjon dhe se mund t’i tregoni gjithçka, kjo është një shenjë e një komunikimi të fortë, i cili është jetik për një jetë së bashku në të ardhmen.

Ju keni hapësirë ​​të mjaftueshme për veten tuaj

Vetëm për shkak se e doni dikë nuk do të thotë që ju duhet të kaloni çdo moment me të. Kur gjeni kohë për veten dhe interesat tuaja, kjo nuk do të thotë që dëshironi të përjashtoni partnerin tuaj, por se jeni ende ai personi i pavarur që dëshiron të bëjë gjëra që të përmbushin. Në fakt i jep freski marrëdhënies suaj.

Duajeni veten dhe partnerin tuaj

Kur kupton se askush nuk është perfekt dhe pranon vlerat dhe të metat e personit që është ulur përballë teje, por edhe të metat e tua, ke një shans për të zgjidhur të gjitha problemet.

Ndihesh i lumtur

Marrëdhëniet e shëndetshme janë plot me ndjenja kënaqësie. Kjo të thotë që koha që kaloni së bashku në çdo formë ju bën vërtet të lumtur.

Pasioni

Pasioni është një element i rëndësishëm në një marrëdhënie, por siç e dini, nuk është i vetmi. Megjithatë, dashuria dhe intimiteti fizik duhet të jenë të pranishme. Nëse nuk jeni në gjendje, mos ngurroni t’i tregoni partnerit tuaj dhe të shpjegoni pse, flisni për marrëdhëniet intime si kur i keni ashtu edhe kur nuk i keni.

Fjalë magjike

“Të dua, faleminderit dhe më fal”. Këto janë fjalët që duhet t’i thoni sa herë që ka një arsye për ta bërë këtë. Mos heshtni.