Transmetuar më 28-09-2023, 08:20

"Së shpejti do ta mësoni". Me këto fjalë Ilary Blasi ka komentuar me shaka (apo jo) aferën “Rolex” në “Striscia la Notizia”, duke shtuar se vesh vetëm “gjërat e mia”. Çfarë po ndodh mes asaj dhe Francesco Tottit në lidhje me orët që ish-kapiteni i Romës thotë se janë të tijat, ndërsa prezantuesja i përgjigjet se ishin dhurata?

Sipas "Il Messaggero" janë bërë hapa të mëtejshëm përpara në krahasim me kohën kur gjyqtari urdhëroi Ilary t’i kthente orët e shtrenjta dhe t’i vendoste një lloj kujdestarie të përbashkët me Tottin.

Duket, në fakt, se nuk i ka kthyer ende orët (disa thonë 7-8, disa 2-3 Rolex). Për këtë arsye Totti, nëpërmjet avokatit të tij, Antonio Conte, i ka dhënë një lloj ultimatumi ish-bashkëshortes: orët në kasafortë deri në tetor, përndryshe dënimi do të ekzekutohet dhe mund të shkojë edhe në ligjin penal.

A do të jetë vërtet kështu? E sigurt është se marrëdhëniet mes të dyve kanë qenë dhe vazhdojnë të jenë shumë të tensionuara. Totti prej disa kohësh ka zgjedhur rrugën e heshtjes, pas intervistës së një viti më parë me “Corriere della Sera”. Kështu ka bërë edhe Ilary.

Megjithatë, kohët e fundit, ai ka vendosur t’i dërgojë disa thumbime publike, gjithsesi. Në pritje të shkakut të ndarjes (lajme që priten jo para dhjetorit), shumë shpejt do të bëhet e qartë se kush do t’i zotërojë Rolex-ët e ish-çiftit të famshëm.