Protected: Numrat dhe shumat fituese “Loto 6 nga 39”, shorteu 18 Gusht 2013
Transmetuar më 19-08-2013, 00:02
Shorteu Nr.18, datë 18 Gusht 2013 Numrat fitues: 11,17,18,21,23,37 Edhe këtë javë nuk pati fitues me 6 numra të gjetur. Kurse doli një fitues me 5 numra i cili ka marrë 88.961 lekë. Sakaq me katër numra të gjetur rezultojnë 57 fitues të cilët marrin secili nga 1633 lekë. Me tre numra të gjetur janë 1020 fitues që marrin secili nga 211 lekë. Kurse me 2 numra të gjetur rezultojnë 6146 fitues që marrin secili nga 100 lekë.

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Password: