Ajo

Përdorimi i vajit të kokosit është një mënyrë e mrekullueshme natyrore që e bën lëkurën të butë, e mban të hidratuar, të shëndetshme dhe rrezatuese. Me një pambuk të lyer me vaj kokosi, fshije makeup-in me kujdes pa e sforcuar...
21-05-2018, 23:58
Më Shumë...