Ufo

Flitet shpesh, por asnjëherë nuk kemi parë diçka konkrete për ekzistencën e alienëve. Shpeshherë na shkon në mendje ekzistenca e qënieve jashtëtokësore. Prej vitesh ata po studiohen dhe asnjë deklaratë zyrtare nuk është publikuar. Por së fundmi një  shkencëtar i...
Më Shumë...