Kosovë

Kur Ismail Qemali ngriti më 28 Nëntor 1912 flamurin në Vlorë, është i njohur udhëtimi maratonë nga Prishtinë në Vlorë i Isa Boletinit dhe disa luftëtarëve të tjerë nga Kosova, të cilët ishin përzgjedhur për të qenë mes patriotëve të...
Më Shumë...