Kryesore

Me një axhendë të përditshme, takime dhe biseda të drejtpërdrejta në terren, kryetari i shtetit Ilir Meta, po përballet me situatën e koronavirusit duke shkuar atje ku janë problematikat që shqetësojnë qytetarët, përballë kryeministrit i cili prej një muaji ka...
05-04-2020, 20:00